international-mountain-day
Bemutatkoznak a hegyek Az ENSZ...
2015.12.11.
international-day-for-preventing-the-exploitation-of-the-environment-in-war-and-armed-conflict
„A tanulás a legerősebb fegyver, amivel...
2015.11.06.
habitat-day-first-monday-in-october
Élhető környezet – jogunk van hozzá, de...
2015.09.22.
international-day-for-the-preservation-of-the-ozone-layer-2
Ne csak szeptember 22-e legyen...
2015.09.22.
international-day-for-the-preservation-of-the-ozone-layer
Stoptábla a dezodoroknak! Nem kell...
2015.09.16.

Rólunk

Akik az akciókat szervezik

Csak néhány történelmi adattal fárasztanánk Benneteket, hiszen nem az a fontos, hogy mikor és hogyan, hanem hogy kik és miért hozták létre ezt a nagyszerű csapatot.

Egy szűk baráti társaságban született meg az ötlet, hogy szervezettebb keretek közé tereljük a tevékenységünket. Már az alapítás előtt is számos akciót szerveztünk és sok-sok önkéntes munkát vállaltunk együtt és külön. Ám egyre többen lettünk, rokonok, ismerősök és az ő barátaik is csatlakoztak hozzánk, ezért úgy éreztük, nekik is tartozunk annyival, hogy megerősítjük a közösségünket a jog világában is. Felismertük, hogy szinte végtelenek a lehetőségeink, megvan a szilárd bázis, amelyre támaszkodhatunk, ezért fontosnak tartottuk, hogy hivatalosanis képviseltetni tudjuk csoportunkat és céljainkat.

Közös döntés alapján, 2011 augusztusában alakítottuk meg az Ian Somerhalder Foundation Európai Támogató Csoportját (www.isfeusupport.com). Az említett alapítvány a névadó, emberként is kiváló sármos színész (a Vámpírnaplók sztárja) kezdeményezésére jött létre, és mivel sok projektjéhez adtuk időnket, szívünket és lelkesedésünket, úgy éreztük, velük együtt kell tovább haladnunk az úton.

Több mint 20 sikeres projekten vagyunk túl: büszkén mondhatjuk, hogy mindegyik szórakoztató, izgalmas és játékos formában valósult meg, és rengeteg fantasztikus embert ismertünk meg a közös munka során! Láthattátok, hogy nemcsak papolunk a környezetvédelemről, hanem aktívan teszünk is a természet védelméért. Gazdára lelt kutyusok és cirmosok, veszélyeztetett fajokért összegyűlt tekintélyes adományok, tiszta erdők és mezők, öntudatos és az állatokról mindent tudó gyerkőcök, hálás anyukák és apukák kísérik utunkat.

Csapatunk pedig folyamatosan bővül: 27 országból közel 300 aktív taggal rendelkezünk. Szorgalmuk végtelen, az ő szívmelengető cselekedeteik miatt növekedhetünk és álmodhatunk nagyot!
És akik az egészet szervezik, koordinálják, összefogják, a kemény mag:

Domján Béla – alapító
Farkasné Fisli Zsuzsanna – elnök
Ujvári Szilvia – alelnök
Schmuck Dóra – tag

Ami közös bennünk, hogy imádjuk az állatokat, négylábú kedvencek felelős gazdijai vagyunk, de mindegyikőnket más vezérelt a közösségünk megalakításakor. Volt, aki az érzékeny bőrére keresett természetes kozmetikumokat; mások épp akkor ismerkedtek a környezetbarát mosószerekkel, és el akarták újságolni, mennyire beváltak; míg volt, aki már akkor is a veszélyeztetett fajokért harcolt itthon és külföldön, és társakat keresett, akik e nemes ügy mellé állnak. Aztán szép lassan megfertőztük egymást rajongásunk tárgyával, egyre több hasznos információt és szuper terméket halmoztunk fel, miközben igazi kincsesbányákat fedeztünk fel a bio élelmiszerek szerelmeseinek.

Egy vibráló, örökmozgó és vidám csapatot alkotunk, akiket az önzetlen segítségnyújtás vezérel, a közösen eltöltött minőségi idő motivál, és a közös akcióink sikere erősít!

Csatlakozz Te is, hogy részese legyél ennek a színes közösségnek! Nincsen lehúzós tagdíj, nincsenek kötelező szabályok, csak az, hogy szeresd és óvd a környezetet, és állj mellénk, hogy hazánkban, Európában és a tengereken túl is hallathassuk a hangunkat! Szeretettel várunk!

Previous ◁ | ▷ Next© IAN Found

Nemzetközi „Akciók a Természetért” Alapítvány
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A.
Magyarország
E-mail: admin@actions4nature.com

Oszd meg Gondolataidat!

Szeretnéd elmondani gondolataidat és érzéseidet a környezetvédelemről, állat védelemről, vadvilág megóvásról vagy egyéb környezetvédelmi témáról? Lépj velük kapcsolatba, mi örömmel várunk!