international-mountain-day
Bemutatkoznak a hegyek Az ENSZ...
2015.12.11.
international-day-for-preventing-the-exploitation-of-the-environment-in-war-and-armed-conflict
„A tanulás a legerősebb fegyver, amivel...
2015.11.06.
habitat-day-first-monday-in-october
Élhető környezet – jogunk van hozzá, de...
2015.09.22.
international-day-for-the-preservation-of-the-ozone-layer-2
Ne csak szeptember 22-e legyen...
2015.09.22.
international-day-for-the-preservation-of-the-ozone-layer
Stoptábla a dezodoroknak! Nem kell...
2015.09.16.

Adomány

Tudtad, hogy Magyarország kutyatartó nagyhatalom? Persze nem az ebek számát illetően, hanem az egy főre eső kedvencek számát vizsgálva. Utánunk az amerikaiak és a lengyelek következnek, de az ország fejlettségétől függetlenül szerte a világon egyre többen osztják meg otthonukat négylábú családtagokkal. 

Ki a manhattani luxuslakását, ki az afrikai vályogkunyhóját – az állatok boldogsága sehol nem az előkelő környezettől, hanem a gazdik felelős viselkedésétől és a szeretetteljes légkörtől, az otthon melegétől függ.

Sajnos a két és fél millió kutyusból nem mindegyiknek jut szerető gazdi és saját kuckó, közülük nagyjából százezren kóborolnak gazdátlanul az utcákon. A cicarajongóknak még rosszabb hírrel kell szolgálnunk, mert a jelenlegi becslések szerint nagyjából kétmillió macska él fedél nélkül.

Néhány szerencsés állat a kóborlása során szó szerint belebotlik egy lelkes és önzetlen állatbarátba, aki befogadja, otthont ad neki, törődik vele és gondoskodik róla. A többség azonban számkivetett marad, és nagyon kevés reménye van arra, hogy szerető családhoz kerüljön.

Magyarországon több mint száz menhely működik hivatalosan, ám ezek kapacitása korlátozott, nincs annyi hely a kóbor állatok számára, mint amennyire szükség lenne… Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk saját menhelyünket.

Amíg kiválasztjuk hozzá a megfelelő helyszínt, és megteremtjük a kellő anyagi és támogatói hátteret, a jelenlegi menhelyek munkáját szeretnénk segíteni, és gazdit találni az elárvult kutyáknak, cicáknak. Szerencsére a munkánkból adódóan sok lelkes állatbarátot ismerünk, így a kiterjedt közösségi háló segítségével gyorsan találunk befogadót a gondoskodásra vágyó, szomorú tekintetű ebeknek és cirmosoknak.

Ha találtál egy gazdátlan kis teremtményt, de nem tudsz neki otthont biztosítani, keress minket bátran! Mert mi nemcsak keressük, de meg is találjuk számára az ideális ember barátot, és később is nyomon követjük, hogy hogyan alakult a kisállat sorsa – nem hagyjuk magára, a szívünkön viseljük a sorsát!

Az adományokat (legyen az pénzbeli vagy éppen egy meleg takaró a rászoruló négylábúaknak) örömmel fogadjuk, minket mindig megtalálsz, ha segíteni szeretnél. 

Munkánkat, céljainkat és alapítványunkat közvetlenül is támogathatod, amit előre is nagyon köszönünk!

Tárgyi adományaidat (például állateledel, speciális gyógyszerek, állattartási felszerelések, egy puha takaró, egy kényelmes és mutatós nyakörv) elpostázhatod részünkre, vagy amennyibenfelveszed velünk a kapcsolatot, a személyes átvétel is megoldható! Mi pedig vállaljuk, hogy a részünkre elküldött tárgyi adományokat a Magyarországon aktívan működő menhelyek részére eljuttatjuk, átadjuk és ellenőrizzük, hogy jó helyre kerültek-e a nagy szeretettel összeállított csomagok!

Pénzbeli adományaidat banki átutalás vagy banki személyes befizetés esetén kérjük, hogy ide küldd:

Nemzetközi Akciók a Természetért Alapítvány
Raiffeisen Bank Zrt
12023101-01369894-00100007
IBAN: HU34 1202 3101 0136 9894 0010 0007
SWIFT: UBRTHUHB

Paypal támogatás:

PayPal Adomány

Donate using PayPal
Amount:



© IAN Found

Nemzetközi „Akciók a Természetért” Alapítvány
2012-2018
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A.
Magyarország
E-mail: admin@actions4nature.com
Tel: +36 (70) 671 0005

Oszd meg Gondolataidat!

Szeretnéd elmondani gondolataidat és érzéseidet a környezetvédelemről, állat védelemről, vadvilág megóvásról vagy egyéb környezetvédelmi témáról? Lépj velük kapcsolatba, mi örömmel várunk!